Terstegen Tuinen
Kruisweg 7
3994 AV Houten
t. 030 2102841
info@terstegentuinen.nl

ontwerp

De basis van een goede tuin is het maken van een tuinontwerp. Het is hierbij van groot belang dat de communicatie tussen de klant en architect open, zuiver en duidelijk is. Dit maakt voor u een ontwerp waar eenheid, rust en kwaliteit tot een komen. De fasen voor het realiseren van een ontwerp:

Ontwerpvoorstel
Aan de hand van een orienterend gesprek en inventarisatie wordt er een ontwerpvoorstel aan u gepresenteerd. In dit voorstel zijn uw wensen zoals vormgeving, bepalende elementen en onze visie verwerkt. Bij dit voorstel kunnen eventuele wijzigingen nog worden verwerkt zodat het definitiefontwerp gemaakt kan worden.

Definitiefontwerp
Na het verwerken en bespreken van het ontwerpvoorstel wordt het definitiefontwerp gemaakt. Hier kunnen foto's of tekeningen van sfeerbeelden aan toegevoegd worden zodat er voor u een duidelijke beeld ontstaat.

Beplantingsplan
Aan de hand van het definitiefontwerp wordt er een beplantingsplan samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met de kl nt, seizoenswisselingen, hoogte-, kleur- en groeicontrasten.